Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Schuifpui

Kunststof schuifpui


De Hefschuifpui is een kwalitatief top model en biedt u veel voordelen. Doordat deze schuifpui beschikbaar is in een zeer groot oppervlakte, is de lichtinval bij u binnen enorm. De bediening / het systeem is van dusdanige kwaliteit, dat u vele jaren plezier van deze schuifpui zult hebben.

1 vlak schuiven.
Standaard is de hefschuifpui beschikbaar waarbij de schuifpui is verdeeld in 2 vlakken. Hierbij is een van de vlakken vast en het andere gedeelte kunt u schuiven. 

Meerdere vlakken schuiven
Ook zijn er mogelijkheden waarbij beide vlakken kunnen schuiven of dat de schuifpui in meerdere vlakken is opgedeeld. 

Een kunststof schuifpui biedt uitgebreide mogelijkheden en dat voor een heel scherpe prijzen. Dit komt enerzijds door het feit dat we gebruik maken van de beste materialen, terwijl u er aan de andere kant op kunt rekenen dat we de prijzen heel laag houden. Een kunststof schuifpui is op die manier voor een heel scherpe prijs beschikbaar en hoeft er dus helemaal niet voor te zorgen dat de kosten snel oplopen. De kwaliteit is wel zeer hoog, waardoor de schuifpui vele jaren mee zal gaan en zo voor veel plezier en gemak zal zorgen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Het team van Ideaalbouw verteld u graag alles over schuifpuien!

Offerte / Advies:

Bel: 0548 - 712 0721

of mail: info@ideaalbouw.nl


Schuifpui Rijssen

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens