Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Kunststof ramen / kozijnen


Kunststof kozijnen bieden uitgebreide mogelijkheden en zijn daarmee een aanwinst voor ieder raam. Aan de hand van de kunstof kozijnen is het aan de ene kant namelijk mogelijk om voor de beste kwaliteit te kiezen, terwijl de prijzen aan de andere kant heel scherp zijn gesteld. De kwaliteit van de producten is zo hoog aangezien er bij de kunststof kozijnen gebruik gemaakt wordt van de beste materialen van o.a. de merken Gealan, Trocal en KBE. Deze zijn op allerlei verschillende manieren zijn vormgegeven. Zo is het mogelijk om de kunstof kozijnen voor allerlei verschillende ramen te gebruiken en zullen deze altijd goed aansluiten bij de uitstraling van uw woning of pand. Mede door de mogelijkheid om de kunstof kozijnen in diverse kleuren af te nemen, met of zonder ventilatierooster, en door de mogelijkheid tot verdiept en vlak profiel is er voor ieder pand een passend kozijn.


Soorten ramen
Zoals gezegd zijn de kunstof kozijnen beschikbaar voor een groot aantal verschillende ramen. Hierbij kunt u denken aan een vast raam, dat eigenlijk het meest eenvoudig is, maar ook aan een variant die u kunt draaien of kiepen en zo op verschillende manieren open kan zetten voor wat frisse lucht in huis. Denk hier bijvoorbeeld aan toepassing op een zolderkamer met een schuin aflopend dak.

De kunstof kozijnen bieden u de mogelijkheid om deze heel voordelig aan te schaffen vanwege het feit dat we een uitgebreide ervaring hebben op dat gebied en daarom heel efficiënt kunnen werken en fabriceren om zo de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden. Uiteraard geldt hierbij dat de kunstof kozijnen voor de meest eenvoudige ramen natuurlijk het meest voordelig zijn. Het gaat hier namelijk om varianten waarbij de kunstof kozijnen zonder verdere technische hoogstandjes worden geplaatst, waardoor dit heel voordelig mogelijk is, zonder dat de kwaliteit van het kozijn in het geding komt. De meer uitgebreide varianten vragen wat meer techniek met betrekking tot de kunststof kozijnen. Toch zorgen we er ook bij de varianten die kunnen kiepen of draaien voor dat de prijzen heel scherp zijn en u dus nooit teveel betaalt voor de verschillende soorten kozijnen die er mogelijk zijn.


Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Het team van Ideaalbouw verteld u graag alles over kunststof kozijnen!

Offerte / Advies:

Bel: 0548 - 712 0721

of mail: info@ideaalbouw.nl


Kunststof kozijnen Hoogland

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens