Voor al uw vragen

(t) 0548 - 712 072 | (e) info@ideaalbouw.nl

U bevindt zich hier: Home /

Een dakkapel geeft ruimte en lichtMet een prefab dakkapel kunt u binnen slechts één dag meer ruimte in uw woning creëren. Prefab wil niets anders zeggen dan dat wij uw dakkapel bouwen en kant en klaar op uw dak plaatsen. Het bouwen van de dakkapel gebeurt in onze werkplaats. Zo hoeven we op locatie het dak maar een korte periode open te hebben en heeft u de minste overlast.
 
Wij leveren kwaliteit op maat.
Ideaalbouw maakt elke verbouwing in of aan uw woning mogelijk. We kijken daarbij naar uw wensen. Ook bij het bouwen van een dakkapel zijn uw wensen ons uitgangspunt. We leveren maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Dakkapel vergunning
Ziet u op tegen het papierwerk rondom de aanvraag van een vergunning? Wij nemen u graag de zorg voor het regelen van een vergunning voor uw prefab dakkapel uit handen. 
 
Waar moet ik nog meer op letten?
De website van VerbouwWijzer geeft u veel informatie wanneer u een dakkapel overweegt. Kijk voor meer algemene informatie ook eens op: http://www.verbouwwijzer.nl/dakraam-en-dakkapel/

Vraag gerust een vrijblijvende dakkapel offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Het team van Ideaalbouw verteld u graag alles over dakkapellen!

Offerte / Advies:

Bel: 0548 - 712 0721

of mail: info@ideaalbouw.nl


Dochteronderneming


Een dochteronderneming van Ideaalbouw is Besteleendakkapel.nl. Een bedrijfstak die volledig is gespecialiseerd in dakkapellen. Zodoende hebben we bij Ideaalbouw veel kennis in huis op het gebied van dakkapellen.
Dakkapel Vriezenveen

Referentie bekijken ››

MAAK EEN
AFSPRAAK »

OFFERTE
AANVRAGEN »

BROCHURE
AANVRAGEN »

Daarom Ideaalbouw

  • Gunstige prijs
  • Deskundig advies
  • 10 jaar garantie
  • Alles op maat / naar wens